Beurs

Volop beursmogelijkheden

Programma

Inspirerend programma

Netwerken

Netwerkmogelijkheden

Download hier de beursfolder.
Hieronder staan de beursmogelijkheden. Alle plaatsen zijn voorzien van een stroompunt. Er is een openbaar WIFI netwerk. Standhouders hebben vrij entree (catering is voor eigen kosten). Zie de winkel voor de mogelijkheden.

Beursplaats / € 1.750,-

12 m2 vloerruimte om zelf in te richten. U kunt uw eigen stand neerzetten of via de BeGeo winkel een stand bestellen. Een aantal plaatsen zijn voorzien van standbouw (meerprijs is € 600). U krijgt dan een achterwand van 4 m. en zijwand van 1 m., voorzien van grijs flanel. (artwork of andere kleur is tegen meerprijs mogelijk).

Praattafel / € 750,-

U heeft de beschikking over een tafel met 4 barkrukken en een paneel voorzien van een bordje met uw logo. Dat is incl. een stroompunt en WIFI. Toegang van standhouders is excl. catering.

praattafels 2017

Ministand / € 750,-

U heeft de beschikking over een wand 1,3 x 2,0 m. met uw logo, twee gebogen zijwandjes en een balie van 0,8 x 0,8 m. Dat is inclusief een stroompunt en WIFI. Toegang van standhouders is excl. catering.

ministands

StartUp plaats / € 300,-

Er is een speciale StartUp zone. Voor € 300 reserveert u daarop een plaats. En voor € 300 geeft u een StartUp presentatie. U krijgt een informatiepaneel met een bordje met uw logo. Daaromheen kunt u zich presenteren. U mag eigen standmateriaal (tafels, stoelen etc) meenemen, of u kunt dat via de BeGeo organisatie huren. Bij uw opgave vragen wij na waarom u een StartUp bent.

Reserveer uw plaats

Wat voor soort plaats wilt u?

BeursplaatsPraattafelMinistandStartUp

Bedrijfspresentatie (€ 400,- | € 300,- voor StartUps)
Ja, ik wil een bedrijfspresentatie geven

Factuurgegevens

Stuur uw logo mee

Initiatiefnemers / De initiatiefnemers van BeGeo zijn:

Sponsors / De sponsors van BeGeo zijn:

Contact / Neem contact op

Indien u vragen heeft kan u terecht op het nummer +32 (0)473/80 84 60 (NGI – N / F / E)