Beurs

Volop beursmogelijkheden

Programma

Inspirerend programma

Netwerken

Netwerkmogelijkheden

Sponsorpakketten / Word sponsor van BeGeo

Het BeGeo sponsorschap biedt u als exposant exclusieve mogelijkheden om zichtbaar te zijn. Bij een sponsorschap Op Maat wordt met u overlegd wat u wilt sponsoren, hoeveel u daarvoor beschikbaar wilt stellen en hoe u wordt gepresenteerd. Dit biedt unieke extra mogelijkheden om uw bedrijf of organisatie op een positieve wijze te presenteren aan de meer dan 1.000 aanwezigen.

Sponsorschap

4.000


Een speciaal sponsorpakket bestaande uit:

Een exclusieve standplaats midden op de beurs naast het cateringsplein. (Er zijn 4 plaatsen beschikbaar).
De mogelijkheid voor het geven van een bedrijfspresentatie.
Logo-vermelding als “sponsor BeGeo” op de website en andere communicatie-uitingen.
Een activiteit op maat. In overleg met u wordt bekeken hoe hier invulling aan wordt gegeven. Bijvoorbeeld een speciale prijsvraag, met een plenaire uitreiking, of een andere passende mogelijkheid onder de aandacht te komen.

Sponsorschap op maat

Op maat


Naast het standaard sponsorschap kan een speciale sponsoring op maat met u samengesteld worden. Dit is ook mogelijk voor niet-exposanten. Daarbij kan u o.a. denken aan:

Het ter beschikking stellen van de prijzen voor de Geospatial Awards, waarbij u de prijzen mee uitreikt bij de plenaire slotsessie.
Het (mede) aanbieden van de receptie, waarbij op maat met u wordt afgesproken hoe u zichtbaar bent.
Het (mede) aanbieden van delen van de catering. Bijvoorbeeld een lunchgerecht, een lekkernij bij de koffie of de hapjes bij de receptie.

Initiatiefnemers / De initiatiefnemers van BeGeo zijn:

Sponsors / De sponsors van BeGeo zijn:

Contact / Neem contact op

Indien u vragen heeft met betrekking tot deelname of beurs kan u terecht op het nummer +31 (0)6-34737321 (Sense – N / E)

Indien u vragen heeft met betrekking tot het programma kan u terecht op het nummer +32 (0)473/80 84 60 (NGI – N / F / E)